Vragen? Bel ons op 06 - 287 51 082

Shirley Taylor & Jason Gilbert

Shirley Taylor wist op 17 jarige leeftijd de landelijke talentenjacht Famous in Scheveningen te winnen. Haar talent werd toen al (h)erkend. Met haar gouden stem en haar stralende lach wist zij de jury toen al te veroveren. Dit was het begin van haar zangcarrière.
Nu een paar jaar later is Shirley al niet meer weg te denken uit de showbusiness. Zij heeft inmiddels een uitgebreid en gevarieerd repertoire opgebouwd en is in staat een avondvullend showprogramma te brengen. Shirley is een bescheiden persoonlijkheid, maar op de bühne verandert zij in een allround artieste.

Jason Gilbert is al heel zijn leven bezig met alles wat rond om muziek leeft. Als je met Jason spreekt en hem hoort zingen hoor je zijn gedrevenheid en gevoel voor muziek. Op zijn 4e zat hij al uren op het podium te staren naar zijn vader die de klanken van de Indorock liet klinken, de wel bekende The Eastern Aces. Begin jaren ‘90 is hij begonnen met gitaar spelen en schroomt hij niet om andere instrumenten uit te proberen. Door optredens met zijn Rockabilly band in binnen- en buitenland, solo optredens en musicals heeft Jason zich ontwikkeld tot allround artiest, en is niet meer van het podium af te krijgen. Hun achtergrond en passie voor muziek heeft deze twee allround artiesten bij elkaar gebracht.

Zangduo Shirley Taylor & Jason Gilbert zingen voor U een combinatie van Old time Favorites ’50, ’60, ’70, ’80, ’90 en ’00, Nederlandstalig maar natuurlijk ook de huidige TOP40 ontbreekt er niet aan. Door het uitgebreide repertoire is het muzikale duo Shirley Taylor & Jason Gilbert geschikt voor elke gelegenheid.

Samen zang, passie voor muziek, interactie met het publiek.. Een waar muzikaal avontuur!

Wilt u meer informatie over Shirley & Jason? Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in.

Ik wil graag een: OfferteBoeken

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord met de toepassing daarvan.

!LET OP! Als u een 'gmail' of een 'hotmail' adres heeft, kunnen de mails die wij beantwoorden in de map ongewenste e-mail of spam terecht komen.

Prijsindicatie

Deel dit

Vanaf

Uitleg:
tot € 500,00
tussen € 500,00 – 850,00
tussen € 850,00 – 1250,00
tussen € 1250,00 – 1750,00
tussen € 1750,00 – 2500,00
tussen € 2500,00 – 3500,00

Band informatie

Naam Shirley Taylor & Jason Gilbert
Categorie Duo