Vragen? Bel ons op 06 - 287 51 082
17 feb
09 feb

Live muziek en entertainment vakantieparken

Momenteel zijn we druk bezig met de planning voor het hoogseizoen. Dit hoogseizoen zullen verschillende bands en entertainers van Toporkesten.nl weer het entertainment mogen verzorgen op de diverse vakantieparken en campings door geheel Nederland.

U bent ook nog op zoek naar live muziek ? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden door met u. Dit jaar is ook weer het Muziek Zomerfeest 2016 te boeken bij ons. Dit is een avondvullend concept met medewerking van Duo The Band, De Deurzakkers en een aantal NL-talige artiesten. Een concept dat al jarenlang werkt, boordevol entertainment en gezelligheid.

duo-the-band-deurzakkers-zomertour

Deel dit
07 feb

Nieuwe bands geplaatst

Vanaf vandaag zijn er een aantal nieuwe bands te boeken via de website van Toporkesten.nl.

We zijn een samenwerking aangegaan met Duo Touchdown, Duo Hurricane, Xplain, het duo van Arthur Ter Voert (Voice of Holland 2015-2016) Duo Twiz, Duo Uniek, Duo His en Co en One man Band One for All van Jan Mulder. Deze bands zijn in te zetten op de meest uiteenlopende evenementen. Wij adviseren u hier graag bij zodat de juiste band op het juiste feest speelt.

Voor vrijblijvend advies neemt u tijdens kantooruren telefonisch contact met ons op, of vul het contact formulier in. Wij doen ons best om binnen 24 uur de mail te beantwoorden.

Deel dit
02 sep
18 mrt

Boekingstip Duo Blind Date

Deze keer bij Toporkesten.nl ‘Duo Blind Date‘ als boekingstip.

Blind Date does it!

De tweemansformatie Blind Date – bezetting: keyboards, gitaren, accordeon, percussie en zang.Op elke party waar Blind Date verschijnt- van receptie tot bruisend feest- weet het professionele duo met groot gevoel voor sfeer, show en entertainment alle harten te stelen. Zo weet Blind Date met fijne, zachte sfeermuziek, recepties op te luisteren, maar evengoed ‘alle pannen van het dak te spelen’ tijdens een swingende dance-party. Klik op de foto voor meer informatie of neem contact met ons op.

Duo-Blind-Date-2015

Deel dit
19 jan

Trio ReMixx boeken

Trio ReMixx boeken doet u bij Toporkesten.nl, neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie van dit geweldige allround trio.

Met Remixx is uw feest gegarandeerd geslaagd!
De dame en twee heren van Remixx weten met het uitgebreide repertoire er voor iedereen een feest van te maken. Door het zichtbare enthousiasme spettert het vanaf de allereerste minuut. Naast de brok ervaring blijken het ook nog ras-entertainers, waarbij het publiek intensief betrokken wordt. Inmiddels is ReMixx daardoor uitgegroeid tot één van de meest geboekte trio’s van Nederland!

Klik op de foto voor meer informatie
Trio-Remixx

Deel dit
10 dec
30 okt
01 aug
12 mrt

Live muziek vakantieparken

We zijn weer volop bezig met de optredens van onze entertainers en bands op campings en vakantieparken.
Sta jij zelf ook op een camping en wil je daar graag ook betaalbare live muziek ? Geef ons adres door aan de camping eigenaar zodat jullie dit seizoen ook verzekerd zijn van allround entertainment op jullie camping. Ook verzorgen wij dit jaar weer de Muziek Zomertour met De Deurzakkers, Duo The Band en andere artiesten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Deel dit