Vragen? Bel ons op 06 - 287 51 082

Fisher and Friends

Van Solo Entertainer tot 7-mans formatie Fisher and Friends is allround top 100 band.

Bandleider Rudy Fisher is te boeken als solo-entertainer, duo, trio, 4, 5, 6 en 7 mans-formatie. De 7 mansformatie is zelfs met een 2e pianist die ook als DJ/VJ aan het werk is. De toch al uitgebreide lichtshow van Fisher and Friends wordt aangevuld met een 5 meter breed videoscherm waarop videoclips en graphics worden gedraaid. Het videoscherm mag ook gebruikt worden voor bedrijfspresentaties of voordrachten van familie, vrienden en kennissen.

Inzetbaar op de meest uiteenlopende party’s zoals bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen…etc etc. Maar ook voor een ingetogen sfeervolle muzikale invulling van b.v. Receptie of Dinerdansant is deze band zeer geschikt. Ervaring, enthousiasme en een dosis humor behoren tot de eigenschappen van de Fisher and Friends muzikanten. Hierdoor zijn zij in staat soepel op iedere situatie in te splelen. Iedereen, zowel jong al swat ouder, zal zich uitermate vermaken.

Als u besluit Fisher and Friends te boeken, dan heeft u bij voorbaat gekozen voor een succesvolle party die mede door de perfecte geluidsinstallatie, oogstrelende podium setup inclusief digitale witte minivleugel, een mooie lichtshow en een professionele performance een absoluut hoogtepunt zal zijn, waarover u en uw gasten nog lang zullen napraten. Fisher and Friends is bij uitstek geschikt voor party’s waar een zekere klasse op prijs gesteld wordt.

Bezetting
Als u naast Rudy Fisher extra muzikanten of 1 of meerdere zangeressen is de beschikbaarheid van deze freelance musici altijd op basis van voorbehoud. U kunt b.v. aangeven welke zangeres(sen) u graag zou willen. In 9 van de 10 gevallen is dat ook mogelijk maar het kan voorkomen dat deze zangeres(sen) elders werkzaamheden hebben op de de u gekozen datum. Datzelfde geldt ook voor de saxofonist en de percussionist. In dat geval stellen wij u altijd een gepast alternatief voor. De gitarist behoort tot de vaste bezetting.

Wilt u meer informatie over Fisher and Friends? Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Geef aan welke bezetting uw voorkeur heeft.

Ik wil graag een: OfferteBoeken

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord met de toepassing daarvan.


!LET OP! Als u een 'gmail' of een 'hotmail' adres heeft, kunnen de mails die wij beantwoorden in de map ongewenste e-mail of spam terecht komen.

Prijsindicatie

Deel dit

Vanaf:

Uitleg:
tot € 500,00
tussen € 500,00 – 850,00
tussen € 850,00 – 1250,00
tussen € 1250,00 – 1750,00
tussen € 1750,00 – 2500,00
tussen € 2500,00 – 3500,00

Band informatie

Naam Fisher and Friends
Categorie Bands, Trio