Vragen? Bel ons op 06 - 287 51 082

Duo Touchdown

Het duo Touchdown bestaat uit Eileen en Jeroen. Beide muzikanten hebben enorme ervaring in de muziek en theaterwereld. Dit is dan ook goed terug te zien en te horen tijdens hun optredens.

De missie van Touchdown is om uw feest of evenement van muziek en entertainment te voorzien waar nog lang over nagepraat zal worden.

Duo Touchdown is te boeken in twee verschillende uitvoeringen:

– Duo Touchdown
– Duo Touchdown White Piano party

Duo Touchdown

Duo Touchdown beschikt over hedendaagse technieken waar waardoor het klink alsof er een complete band staat. Dit aangevuld met uitstekende zang en entertainment maakt Touchdown uniek!
Door een enorm breed repertoire kan makkelijk worden ingespeeld op de reacties van uw gasten. Hierdoor zal iedereen een top feest beleven. Interactie zal er dus zeker zijn.

Duo Touchdown White Piano party

De witte minivleugel waar Touchdown over beschikt is uitgerust met hedendaagse technieken waardoor het klink alsof er een complete band staat.
Dit aangevuld met uitstekende zang en entertainment maakt Touchdown uniek!

Dankzij een show vol interactie zullen u en uw gasten worden vermaakt. Geen vaste setlijsten maar kaartjes op de tafels waar uw gasten verzoeknummers kunnen opschrijven.
En Touchdown speelt (bijna) alles!

Er wordt gespeeld van 70’s disco tot Nederlandstalige meezingers, van hedendaagse popmuziek tot intieme ballads.

Touchdown is inzetbaar op elke soort evenement of feest. Denk hierbij aan bruiloften, verjaardagen, jubilea. Maar Touchdown is ook zeer geschikt voor bedrijfsfeesten, kermissen, jaarmarkten, sportfeesten etc.

Duo Touchdown beschikt over een perfecte geluidsset dat op elke zaal kan worden afgesteld. Een mooie lichtshow maakt het plaatje helemaal compleet.

Wilt u meer informatie over Duo Touchdown? Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in.

Ik wil graag een: OfferteBoeken

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord met de toepassing daarvan.


!LET OP! Als u een 'gmail' of een 'hotmail' adres heeft, kunnen de mails die wij beantwoorden in de map ongewenste e-mail of spam terecht komen.

Prijsindicatie

Deel dit

Uitleg:
tot € 500,00
tussen € 500,00 – 850,00
tussen € 850,00 – 1250,00
tussen € 1250,00 – 1750,00
tussen € 1750,00 – 2500,00
tussen € 2500,00 – 3500,00

Band informatie

Naam Duo Touchdown
Categorie Duo