Vragen? Bel ons op 06 - 287 51 082

Duo Topp

De naam zegt het al… toonaangevend, overweldigend, puur en professioneel.

“Soms vallen de puzzelstukjes op zijn plaats”

Twee ras muzikanten hebben elkaar gevonden om gezamenlijk hun passie te delen. De passie voor muziek, met als gezamenlijk doel de mensen een TOPP!- avond te bezorgen waarin live muziek en entertainment centraal staan. Kiest u voor TOPP!, dan kiest u voor een allround duo coverband met zeer ruime ervaring. Wij zijn dé band voor bedrijfsfeesten, kermissen, tentfeesten, bruiloften en alle andere locaties waar het een feest moet worden. Geen afgezaagde covers, geen standaard nummers. TOPP! zet de tent op z’n kop. Van meezingers tot heavy rock. Van Hazes tot AC/DC…

Duo Topp! bestaat uit Pal van den Hoogen (gitaar, sax en zang) en Hanz Beekman (toetsen en zang). Ook met zijn 2en brengen deze ervaren muzikanten u een avondvullend programma.

Met zijn tweeën ook een op en Topp! geluid, een uitgekiende lichtshow en up-to-date apparatuur weten zij elk feest tot een waar spektakel te brengen! Het repertoire van o.a. easy listening, dansmuziek, disco, rock en Nederlandstalig, én hun jarenlange ervaring als professionele musici, zorgen ervoor dat elke gelegenheid voorzien wordt van de juiste muziek op de juiste tijd!

Promo Duo Topp!

Wilt u meer informatie over Duo Topp? Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in.

Ik wil graag een: OfferteBoeken

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord met de toepassing daarvan.


!LET OP! Als u een 'gmail' of een 'hotmail' adres heeft, kunnen de mails die wij beantwoorden in de map ongewenste e-mail of spam terecht komen.

Prijsindicatie

Deel dit

Uitleg:
tot € 500,00
tussen € 500,00 – 850,00
tussen € 850,00 – 1250,00
tussen € 1250,00 – 1750,00
tussen € 1750,00 – 2500,00
tussen € 2500,00 – 3500,00

Band informatie

Naam Duo Topp
Categorie Duo