Vragen? Bel ons op 06 - 287 51 082

Duo The Band

Duo The Band op je bruiloft of feest boeken

Ferdie Broecks en Henry Brouwers bundelen hun krachten in een spetterend duo, genaamd Duo The Band!

Henry is een ervaren zanger/toetsenist en het muziek maken zit hem echt in het bloed. Jarenlang is hij de drijvende kracht geweest achter bekende professionele duo’s zoals Duo Inside Out en Duo TOPPIE!

Ferdie is een echte multi-instrumentalist en is bijna vijftien jaar zanger/basgitarist geweest van de bekende formatie Satisfy, die wel wordt gezien als de vocaal sterkste band van Nederland. Hij is ook een veel gevraagd zanger/trompettist bij officiële gelegenheden.

Ferdie en Henry vormen samen een top allround duo met klinkende stemmen, echt blaaswerk, en een performance die staat als een huis. Duo the Band is bijzonder allround en heeft de sound van een volledige bandbezetting.

Henry en Ferdie hebben samen en onafhankelijk van elkaar in binnen en buitenland op een ontelbaar aantal feesten, gelegenheden en evenementen gespeeld.

Wie doet wat?
Ferdie: zang, basgitaar, gitaar, trompet & toetsen.
Henry: zang, toetsen, accordeon, geluid & licht.

Repertoire:
In het repertoire van Duo The Band! komt u werkelijk elk genre tegen. Top 40, Top 100, Dance Classics, Goud van Oud, Feestmuziek, Nederlandstalige hits. Kortom muziek voor Jong & Oud ! Heeft uw een herinnering bij een bepaald nummer of een lied dat u graag wilt horen op u FEEST? Geef het ons tijdig door en we zullen er alles aan doen het desbetreffende nummer te spelen om uw avond nog onvergetelijker te maken.

Demo fragmenten van Duo The Band

Vraag een offerte aan voor een optreden van Duo The Band

Wilt u meer informatie over Duo The Band? Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Duo The Band is ook te boeken met zangeres Jolanda, klik hier voor meer informatie over Trio The Band.

Ik wil graag een: OfferteBoeken

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord met de toepassing daarvan.


!LET OP! Als u een 'gmail' of een 'hotmail' adres heeft, kunnen de mails die wij beantwoorden in de map ongewenste e-mail of spam terecht komen.

Prijsindicatie

Deel dit

Uitleg:
tot € 500,00
tussen € 500,00 – 850,00
tussen € 850,00 – 1250,00
tussen € 1250,00 – 1750,00
tussen € 1750,00 – 2500,00
tussen € 2500,00 – 3500,00

Band informatie

Naam Duo The Band
Categorie Duo