Vragen? Bel ons op 06 - 287 51 082

Duo Party en Co

Zoekt u een artiest of twee echte artiesten? Dan kiest u zeker voor deze live band. Party & Co. Het duo Petra en Paul Backbier is een gouden combinatie als coverband voor elk event. Entertainer en zanger Paul Backbier zingt en bespeelt de piano, saxofoon en gitaar op miraculeuze wijze in alle denkbare stijlen. Van Top 40 en disco tot jazz en rock & roll.

Maar when the lady sings, gaat het helemaal los met deze coverband. Petra zet de zaal op haar kop met nummers van onder andere Anouk, Aretha Franklin, Trijntje Oosterhuis, Alicia Keys en Tina Turner. Geweldige live muziek van Nederlandse bodem, maar ook vanuit het buitenland. Bovendien nog extra aandacht voor de vakmanschap van Petra: ooit stond zij in de finale van de Sound Mix Show.

Coverband, feestband en bruiloftband

Party & Co is dé coverband van Nederland voor live muziek. Muzikaal talent wordt gecombineerd met passie, inzet en een dijk aan ervaring. Maar deze live band is ook uw feestband en bruiloftband. Party & Co maakt van iedere party een fantastisch feest voor jong en oud.

Maar deze coverband gaat voor u ook op de chique tour. Met Petra in een mooie galajurk en Paul in een tuxedo zorgen zij voor een geweldige sfeer. Samen rond de pianovleugel met een aangepast repertoire. Letterlijk stemmig en als het nodig is, beheerst op de achtergrond.

Coverband Party & Co boeken?

Deze coverband geeft wat de zaal vraagt. Petra en Paul Backbier willen weten wat de mensen willen.

Demo's Duo Party en Co

Wilt u meer informatie over Duo Party en Co? Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in.

Ik wil graag een: OfferteBoeken

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord met de toepassing daarvan.


!LET OP! Als u een 'gmail' of een 'hotmail' adres heeft, kunnen de mails die wij beantwoorden in de map ongewenste e-mail of spam terecht komen.

Prijsindicatie

Deel dit

Uitleg:
tot € 500,00
tussen € 500,00 – 850,00
tussen € 850,00 – 1250,00
tussen € 1250,00 – 1750,00
tussen € 1750,00 – 2500,00
tussen € 2500,00 – 3500,00

Band informatie

Naam Duo Party en Co
Categorie Duo