Vragen? Bel ons op 06 - 287 51 082

Back 4 More

Back 4 More

Dat dit het motto is van deze semi-professionele coverband die een boeiende liveshow neerzet zal niemand meer vreemd in de oren klinken. Het aanstekelijke enthousiasme werkt altijd weer magnetiserend op het publiek wat blijkt uit de vele positieve reacties en optredens. De afgelopen jaren heeft B4M haar naamsbekendheid in het covercircuit met tomeloze inzet weten te verwerven.

B4M bestaat uit 4 mannelijke musici en op het front 2, ja je leest het goed, 2 zangeressen!! Beide zangeressen met verschillend stemgeluid en uitstraling die het publiek met de andere bandleden, die ook leadzang voor hun rekening nemen, moeiteloos weten te bespelen door hun jarenlange ervaring.

B4M zet een energieke live-muziek show neer zoals muziek bedoeld is. Geen voorgeprogrammeerde samples of vaste setlijsten, maar wel muziek recht uit het hart, spontaan, inspelend op het publiek en met een dosis humor. Maar vooral alles wordtlive gespeeld met uitstekend geluid en spetterende licht/mediashow voor iedere gelegenheid!!

B4M heeft in de loop der jaren een zeer breed repertoire opgebouwd van klein/ acoustisch naar pop / rap / soul / dance / latin / reggae / feestnummers maar ook keihard scheurende (boeren)rock- en metal.

B4M is altijd up-to-date met de meest actuele TOP40 nummers, speelt voor jong en oud en staat bekend om haar veelzijdigheid en alles kan (ook op verzoek) de revue passeren.

B4M is uitgegroeid tot een vooruitstrevende coverband met een sterke live-reputatie en weet hoe een boeiende, energieke show neer te zetten. Daardoor is ze een graag geziene coverband op festivals, evenementen, in feesttenten, kermissen, maar ook op bedrijfsfeesten en bruiloften.

BACK4MORE deelde afgelopen jaren het podium met vele artiesten zoals:
Amy McDonald / 2 Brothers on the 4th Floor / Kane / Ilse de Lange / Van Dik Hout / Gebr. Ko / Vengaboys / Nick en Simon / Wolter Kroes / Jan Smit / Monique Smit / 3JS / Thomas Berge / Jannes / Mooi Wark, om maar eens enkelen te noemen.

Tevens won B4M in 2006 “The Clash of the Cover Bands” Overijssel en stond zij in datzelfde jaar in Paradiso!

BACK4MORE, Dé garantie voor een risicoloze boeking voor ieder evenement !
BACK4MORE, 100% Live Music & Entertainment !
BACK4MORE, Pumping Energy !
BACK4MORE, Uw Partyboosters, een energieke live-ervaring !

Promovideo Back 4 More

Wilt u meer informatie Over Back 4 More Coverband? Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in.

Ik wil graag een: OfferteBoeken

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord met de toepassing daarvan.


!LET OP! Als u een 'gmail' of een 'hotmail' adres heeft, kunnen de mails die wij beantwoorden in de map ongewenste e-mail of spam terecht komen.

Prijsindicatie

Deel dit

Uitleg:
tot € 500,00
tussen € 500,00 – 850,00
tussen € 850,00 – 1250,00
tussen € 1250,00 – 1750,00
tussen € 1750,00 – 2500,00
tussen € 2500,00 – 3500,00

Band informatie

Naam Back 4 More
Categorie Bands